Skip Navigation
 

ideal_logo

START


OGCS bied u de mogelijkheid om al uw benodigde beveiligings producten online te bestellen. Van camera tot complete set bent u meteen aan het juiste adres. Er zijn ook complete sets en diverse aanbiedingen. Omdat wij al jaren actief zijn in de beveiligings branche hebben we een ruime ervaring, ook in het installeren, repareren en updaten van simpele tot complexe systemen.

Ook voor toegangscontrole en (draadloze) alarmsystemen bent u aan het juiste adres.
Voor elke toepassing heeft OGCS een product. Een goed advies vooraf en een goede service achteraf!


ALLE GETOONDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW.

.Ook biedt OGCS een oplossing in het installeren van de producten mocht u hiertoe zelf niet in staat zijn. Omdat wij reeds jaren actief zijn in de branche beschikken wij landelijk over diverse freelance monteurs. Zij weten de situatie goed te beoordelen en installeren uw systeem naar wens en tegen een respectabele prijs.


Beveiliging door middel van een camerasysteem is niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleving. Met de toenemende criminaliteit is het item camerabeveiliging zeer gewenst door o.a. de preventieve werking. De cameras zijn uw extra ogen en zijn dag en nacht paraat om de gewenste locatie te laten zien en/of opnemen. De opnames kunnen worden gebruikt ter verificatie van het alarm, inbraak en andere misdrijven of schade en zorgen dan voor een ondersteunende bewijslast.

Er zijn vele mogelijkheden met een camerasysteem. Denk bijvoorbeeld aan een camera bij uw voordeur, ingang of oprit. Een process volgen of een machine in de gaten houden. Ook zijn er professionele (onderwater) inspectiecameras met verlichting. OGCS houd zich reeds enkele jaren bezig met o.a. installatie van elektra en camerasystemen. Zowel voor particulieren als bedrijven. Door onze specialisatie hierin hebben we al uitgebreide ervaring.

 

Ook voor onderhoud,storing en updaten van bestaande systemen bent u aan het juiste adres.

Wij onderscheiden ons door:

  1. Van budgetmateriaal tot professioneel
    productgebruik.
  2. Verkoop van alle (merk) producten als:
    Samsung, Honeywell, DM, Bosch, Panasonic enz
  3. Scherpe prijzen en goede service.

Heeft u interesse in onze producten dan kunt u een kijkje nemen in onze webshop. U heeft
ook de mogelijkheid om online producten te bestellen.
Wilt u meer informatie over het leveren en/of installeren van uw camerasysteem. Neem dan contact met ons op via email.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW, en u heeft 1 jaar garantie, tenzij anders vermeld.